New Rock City inaugural show on July 29th and 30th
New Rock City is a brand new traveling punk music festival. 2022 will see shows in London, England and cities in the United States of America as well. Our first show will be a two day festival in London, England on July 29th and 30th. That show will feature 15 bands form 4 countries! A two day pass is only £15. The festival will be held at the amazing venue in Camden called, “The Black Heart.”
You can keep up to date with all the latest New Rock City News here: https://linktr.ee/NewRockCity
Tickets for the London show can be found here: https://www.seetickets.com/tour/new-rock-city
The schedule for the festival is as follows:
Friday, July 29th, 2022:
6pm – 6:30pm) Hinge – (UK, Skate Punk) 30min.
6:45pm – 7:15pm) Menopause Army – (UK, Punk) 30min.
7:30pm – 8:00pm) The Hiddn – (UK, Detroit Style Rock) 30min
8:15pm – 8:50pm) Honeytalks – (Welsh, Pop Punk) 35min
9:05pm – 9:55pm) Television Supervision – (USA, Pop Punk) 50min.
10:10pm – 11pm) The Derella’s – (UK, Punk) 50min.
Saturday, July 30th, 2022:
2pm – 2:30) Cheery & Peesh – (UK, Folk) 30min
2:40pm – 3:10pm) Hena Larkin UK, Folk) 30min
3:25pm – 3:55pm) Fantazmaz – (UK, Punk) 30 min
4:10pm – 4:45pm) Surviving December (UK, Pop Punk) 35min
5pm – 5:45pm) Estrella Drive – (Germany, Pop Punk) 45min
6pm – 6:50pm) Television Supervision – (USA, Pop Punk) 50min
7:05pm – 7:50pm) Slackrr – (UK, Pop Punk) 45min
8:05pm – 8:55pm) Gloo – (UK, Punk) 50min
9:10pm – 10:00) Healthy Junkies – (UK, Punk) 50min
10:15pm – 11pm) The Blue Carpet Band – (UK, Punk) 45 min